Förskolan Svanen, Midsommarkransen

På Förskolan Svanen i Midsommarkransen möts du av en trygg, glad och familjär atmosfär. Vi är den lilla mysiga förskolan, där ditt barn har roligt och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Varmt välkommen till Svanen!

Anna Maria Stranneheim, förskolechef

Ett stort tack

”Vi vill ge personalen på Tärnan ett stort tack. Ni ser och arbetar med varje barn individuellt och med vänlighet. Vi vill verkligen rekommendera vår förskola till andra.”

D och S

Anmälan

Därför Förskolan Svanen!

  • Trygghet: Barn och föräldrar känner sig trygga med oss.
  • Glädje: Hos oss har man kul – det märks!
  • Kvalitet: Vi ser ditt barn och arbetar aktivt med varje barns utveckling och lärande.
  • Mycket rena och fräscha lokaler. Extra bra för barn med allergier.

Så här arbetar vi med barnen »

Förskolorna på Facebook

Klicka på ”Gilla” för att följa oss och hänga med i det som händer på våra förskolor. 

Snabbfakta om Förskolan Svanen, Midsommarkransen, Hägersten

Förskolan Svanen i Midsommarkransen är en fristående förskola och har varit en del av Stockholms stads barnomsorg sedan 2009.

Vår fina villa

Förskolan Svanen ligger i en rymlig och fin villa som är renoverad och anpassad till förskoleverksamhet. Utanför huset finns en trädgård där barnen kan leka.

Trygga, stimulerande omgivningar

Vi finns i ett lugnt, tryggt och trevligt område i Midsommarkransen. I närheten finns gott om möjligheter till intressanta och stimulerande utflykter till lekparker och grönområden.

Mer om verksamheten

Vi på Förskolan Svanen arbetar med barnen i två grupper. Pedagogiken kan då alltid anpassas efter nivån i gruppen – som följs åt under större delen av dagen. Under andra tider får alla mötas och dela intryck med varandra.

En fredag per månad har vi månadsfest. Då kan du som föräldrar träffa ditt barn och oss pedagoger. Vi lär känna varandra och har kul tillsammans över en fika. Och så får du som förälder se när barnen visar upp alla roliga projekt som vi har jobbat med.

Mer information

Läs mer: Presentation av Svanen »

Vi är en del av Förskolegruppen »

Om Svanen på Stockholms stads hemsida »

 

Hitta till oss: din förskola i Midsommarkransen, Hägersten, nära Aspudden

Förskolan Svanen ligger i Midsommarkransen i Hägersten vid ett trevligt grönområde. Det är lätt att ta sig till oss både med bil och kommunalt. Vi finns cirka 150 meter från T-bana Midsommarkransen. Det går även snabbt att ta sig hit från närliggande områden i Hägersten, Aspudden med mera. Med bil ligger vi en kort bit ifrån Södertäljevägen (E4/E20)

Adress

Förskolan Svanen

Svandammsvägen 34

126 32   Hägersten

Alla kontakt- och adressuppgifter »

Till toppen av sidan »