?

Plommongården – Faktaruta

Snabbfakta om Förskolan Plommongården i Enskededalen

Förskolan Plommongården ligger i Enskededalen. Vi är en fristående förskola som varit en del av Stockholms stads barnomsorg sedan 1979.

Rymliga och fräscha lokaler

Förskolan har stora och fräscha lokaler, som är anpassade till förskoleverksamhet.

Trygga och inspirerande omgivningar

Vi har nära till en inspirerande lekpark, fina strövområden och natur. Det gör utevistelsen omväxlande och lärorik. I Dalens centrum finns både bibliotek och simhall som vi besöker veckovis. Att förskolan ligger inne på en bilfri gård är tryggt och barnvänligt.

Mer om vår verksamhet

Vi på Förskolan Plommongården vill hålla en bra och nära kontakt med dig förälder. En viktig del i det är våra månadsfester. Där visar vi upp de projekt som barnen arbetar med. Här kan du möta dina barn, oss i personalen och andra föräldrar.

Förskolan Plommongården bildades genom en sammanslagning år 2012 av två tidigare separata enheter. Vi har två avdelningar för olika åldrar: En för barn i åldern 1-3 år och en för 3-6 år. Den första av våra två tidigare förskolor startades 1979.

Mer information

Här läser du mer om förskolan »
Om Plommongården på Stockholms stads hemsida »
Vi är en del av Förskolegruppen »

 

Din förskola i Enskededalen nära Gamla Enskede och Kärrtorp: hitta till oss!

Det är enkelt att ta sig till oss både med bil och kommunalt. Förskolan Plommongården ligger i Enskededalen. Vi finns inom bekvämt avstånd från T-bana Plommongården och Blåsut. Från Kärrtorps centrum är det bekvämt promenadavstånd. Med bil når du oss lätt via Nynäsvägen (73:an), strax söder om Globen.

Adress:

Förskolan Plommongården

Täppgränd 10-12

121 33  Enskededalen

Alla kontakt- och adressuppgifter »

Till toppen av sidan »

Sorry, comments are closed for this post.