?

Lejongapet – Faktaruta

Snabbfakta om Förskolan Lejongapet, Midsommarkransen, Hägersten

Förskolan Lejongapet i Midsommarkransen är en fristående förskola och har varit en del av Stockholms stads barnomsorg sedan 2009.

Vår fina villa

Förskolan Lejongapet ligger i en rymlig och fin villa som är renoverad och anpassad till förskoleverksamhet. Utanför huset finns en trädgård där barnen kan leka.

Trygga, stimulerande omgivningar

Vi finns i ett lugnt, tryggt och trevligt område i Midsommarkransen. I närheten finns gott om möjligheter till intressanta och stimulerande utflykter till lekparker och grönområden.

Mer om verksamheten

Vi på Förskolan Lejongapet arbetar med barnen i två grupper. Pedagogiken kan då alltid anpassas efter nivån i gruppen – som följs åt under större delen av dagen. Under andra tider får alla mötas och dela intryck med varandra.

En fredag per månad har vi månadsfest. Då kan du som föräldrar träffa ditt barn och oss pedagoger. Vi lär känna varandra och har kul tillsammans över en fika. Och så får du som förälder se när barnen visar upp alla roliga projekt som vi har jobbat med.

Mer information

Läs mer: Presentation av Lejongapet »

Vi är en del av Förskolegruppen »

Om Lejongapet på Stockholms stads hemsida »

 

Hitta till oss: din förskola i Midsommarkransen, Hägersten, nära Aspudden

Förskolan Lejongapet ligger i Midsommarkransen i Hägersten vid ett trevligt grönområde. Det är lätt att ta sig till oss både med bil och kommunalt. Vi finns cirka 150 meter från T-bana Midsommarkransen. Det går även snabbt att ta sig hit från närliggande områden i Hägersten, Aspudden med mera. Med bil ligger vi en kort bit ifrån Södertäljevägen (E4/E20)

Adress

Förskolan Lejongapet

Svandammsvägen 34

126 32   Hägersten

Alla kontakt- och adressuppgifter »

Till toppen av sidan »

Sorry, comments are closed for this post.