?

Tärnan – Faktaruta

Snabbfakta om Förskolan Tärnan, Rågsved, Hagsätra

Förskolan Tärnan i Rågsved är en fristående förskola. Tärnan har varit en del av Stockholms stads barnomsorg sedan januari 2005.

Fräscha, fina lokaler

Förskolan Tärnan ligger i nyrenoverade lokaler som är anpassade till förskoleverksamhetens behov och till pedagogiska aktiviteter.

Trygga, barnvänliga omgivningar

I närheten av förskolorna ligger flera lekparker, fin natur med skog och strövområden som inbjuder till utevistelser och många aktiviteter. Vi har nära till bibliotek och till Högdalens simhall som vi besöker ofta.

Mer om vår verksamhet

Vi erbjuder en kreativ miljö med engagerande innehåll. På Tärnan gör vi många experiment. Vi utvecklar barnets förståelse om naturvetenskapliga fenomen, matematik och teknik.

Vår utemiljö är variationsrik och stimulerande. I närheten ligger skog och flera parker med utrymme för olika aktiviteter och barns fysiska utveckling. Vi gör varje månad minst en utflykt och en ”månadsfest” för föräldrar. Där kan du se vad vi gör och följa ditt barns utveckling. Förskolan Tärnan har interkulturell inriktning.

Mer information

Läs mer: Presentation av Tärnan »

Vi är en del av Förskolegruppen »

Om förskolan Tärnan på Stockholms stads hemsida »

 

Hitta till oss: Din förskola i Rågsved, nära Hagsätra och Högdalen

Det är enkelt att ta sig till oss både med bil och kommunalt. Förskolan Tärnan ligger i Rågsved nära Hagsätra. Vi finns inom bekvämt avstånd från T-bana Rågsved. Det går också fort att ta sig från Hagsätra och Högdalen. Med bil finns vi nära genomfartsväg 271.

Adress:

Förskolan Tärnan

Askersgatan 14

124 67 Bandhagen

Fullständiga kontakt- och adressuppgifter »

Till toppen av sidan »

Sorry, comments are closed for this post.