?

Solstugan – Faktaruta

Snabbfakta om Förskolan Solstugan i Sätra, Skärholmen

Solstugan i Sätra är en fristående förskola. Solstugan har varit en del av Stockholms stads barnomsorg sedan 2008.

Trevliga lokaler

Förskolan håller till i rymliga, trevliga lokaler som är byggda för förskoleverksamheten och till våra pedagogiska aktiviteter.

Trygga, barnvänliga omgivningar

Vi finns i ett stort grönområde i Sätra med lekpark och stor plaskdamm där barnen kan bada på sommaren. Vi har en egen utegård med lekredskap för både stora och små barn. Det finns närhet till sjö med badstrand, hästgård och fotbollsplan. Området är skyddat från trafik och är en trygg miljö för barnen.

Om vår verksamhet

På Solstugan är det barnens egna intressen och frågor som styr inriktning och tema. Vi lägger stort fokus på språkutvecklingen och strävar efter att barnen ska få ett nyanserat talspråk. Som förälder får du många tillfällen att följa ditt barns utveckling. På våra månadsfester träffas föräldrar, barn och vi på förskolan och har kul tillsammans. Barnen visar upp de arbeten de engagerat sig i för sina familjer eller uppträder med sång och teater. Solstugan i Sätra har en interkulturell inriktning.

Mer information

Här läser du mer om förskolan »

Om Solstugan på Stockholms stads hemsida »

Vi är en del av Förskolegruppen »

 

Din förskola i Sätra, Skärholmen: hitta till oss!

Förskolan Solstugan ligger i Sätra, nära Sätra torg i ett trevligt grönområde. Det är enkelt att ta sig till oss både med bil och kommunalt. Vi finns inom bekvämt avstånd från T-bana Sätra. Det går även snabbt att ta sig till oss från närliggande områden som Skärholmen, Bredäng och Smista.

Adress:

Förskolan Solstugan 

Lövsätragränd 40-42

127 36 Skärholmen

Alla kontakt- och adressuppgifter »

Till toppen av sidan »

Sorry, comments are closed for this post.