?

Pelikanen – Faktaruta

Snabbfakta om Förskolan Pelikanen

Förskolan Pelikanen i Rågsved är en fristående förskola. Pelikanen har varit en del av Stockholms stads barnomsorg sedan januari 2009.

Fräscha lokaler

Förskolan håller till i nyrenoverade lokaler som är väl anpassade till förskoleverksamheten och till våra pedagogiska aktiviteter.

Trygga, inbjudande omgivningar

I närheten av förskolan finns flera lekparker och fin natur med skog och strövområden som inbjuder till utevistelser och mängder av aktiviteter. Vi har nära till bibliotek och Högdalens simhall.

Mer om vår verksamhet

Vi vill ge dig som förälder möjlighet att följa ditt barns utveckling på Förskolan. En gång i månaden har vi ”fredagsfest”. Då visar barnen upp vad de har jobbat med. Ibland blir det uppträdanden, till exempel med sång. Ett projekt kan utgå från människokroppen eller en utflykt till Rosendals trädgård.

Pelikanen arbetar efter en traditionell förskolepedagogik som förenar omsorg, fostran och lärande.

Mer information

Här läser du mer om förskolan »

Om Pelikanen på Stockholms stads hemsida »

Vi är en del av Förskolegruppen »

 

Din förskola i Rågsved, Snösätra nära Hagsätra och Högdalen: hitta till oss!

Förskolan Pelikanen ligger i Rågsved vid Snösätra vid ett trevligt grönområde. Det är enkelt att ta sig till oss både med bil och kommunalt. Vi finns cirka 700 meter från T-bana Rågsved. Det går även snabbt att ta sig hit från närliggande Hagsätra och Högdalen. Med bil finns vi nära genomfartsväg 271.

Adress:

Förskolan Pelikanen

Bäverbäcksgränd 90

124 62 Bandhagen

Alla kontakt- och adressuppgifter »

Till toppen av sidan »

Sorry, comments are closed for this post.