Förskolan Tärnan i Rågsved, Bandhagen

Förskolan Tärnan: lärorik, trygg och rolig! Barnets bästa ligger i fokus för vår verksamhet. Vi utgår från varje barns behov och förutsättningar.

Vi låter barnen påverka sina aktiviteter och projekt utifrån egna intressen. Individuella egenskaper tillvaratar vi som tillgångar.

Varmt välkommen till vår förskola!

Andreea Carlsson, Förskolechef

Ett stort tack

”Vi vill ge personalen på Tärnan ett stort tack. Ni ser och arbetar med varje barn individuellt och med vänlighet. Vi vill verkligen rekommendera vår förskola till andra.”

D och S

Anmälan

Därför Förskolan Tärnan!

  • Trygghet: Barn och föräldrar känner sig trygga med oss.
  • Glädje: Hos oss har man kul – det märks!
  • Kvalitet: Vi ser ditt barn och arbetar aktivt med varje barns utveckling och lärande.
  • Mycket rena och fräscha lokaler. Extra bra för barn med allergier.

Så här arbetar vi med barnen »

Förskolorna på Facebook

Klicka på ”Gilla” för att följa oss och hänga med i det som händer på våra förskolor. 

Snabbfakta om Förskolan Tärnan, Rågsved, Hagsätra

Förskolan Tärnan i Rågsved är en fristående förskola. Tärnan har varit en del av Stockholms stads barnomsorg sedan januari 2005.

Fräscha, fina lokaler

Förskolan Tärnan ligger i nyrenoverade lokaler som är anpassade till förskoleverksamhetens behov och till pedagogiska aktiviteter.

Trygga, barnvänliga omgivningar

I närheten av förskolorna ligger flera lekparker, fin natur med skog och strövområden som inbjuder till utevistelser och många aktiviteter. Vi har nära till bibliotek och till Högdalens simhall som vi besöker ofta.

Mer om vår verksamhet

Vi erbjuder en kreativ miljö med engagerande innehåll. På Tärnan gör vi många experiment. Vi utvecklar barnets förståelse om naturvetenskapliga fenomen, matematik och teknik.

Vår utemiljö är variationsrik och stimulerande. I närheten ligger skog och flera parker med utrymme för olika aktiviteter och barns fysiska utveckling. Vi gör varje månad minst en utflykt och en ”månadsfest” för föräldrar. Där kan du se vad vi gör och följa ditt barns utveckling. Förskolan Tärnan har interkulturell inriktning.

Mer information

Läs mer: Presentation av Tärnan »

Vi är en del av Förskolegruppen »

Om förskolan Tärnan på Stockholms stads hemsida »

 

Hitta till oss: Din förskola i Rågsved, nära Hagsätra och Högdalen

Det är enkelt att ta sig till oss både med bil och kommunalt. Förskolan Tärnan ligger i Rågsved nära Hagsätra. Vi finns inom bekvämt avstånd från T-bana Rågsved. Det går också fort att ta sig från Hagsätra och Högdalen. Med bil finns vi nära genomfartsväg 271.

Adress:

Förskolan Tärnan

Askersgatan 14

124 67 Bandhagen

Fullständiga kontakt- och adressuppgifter »

Till toppen av sidan »