?

Vad säger andra föräldrar om oss?

Alla mina fyra barn har älskat dagis från första dagen. Jag känner mig så otroligt trygg när jag lämnar mina barn på dagis då jag vet att de alltid har något att göra, att de varje dag lär sig nya saker och att det finns personal där som har kärlek och tålamod.

– A

 

”Vi är helt säkra på att NI har en stor del i att E är det trygga och glada barnet som hon är och att den grunden som lades hos er den första tiden i hennes lilla liv kommer att hjälpa henne en lång tid framöver.  Kanske hela livet.”

– A och J

 

”Mitt barn känner sig tryggt, glatt och är alltid nyfiket på allt roligt ni hittar på att göra.”

– C

 

”Varje dag har vi som föräldrar vetat till 100% att våra barn är i goda händer. Varje dag har jag vetat att vi kan kommunicera om allt med er och jag tror att alla föräldrar vet hur viktigt det är att kunna och framför allt våga det.”

– Fam Y

Bra kommunikation

”Vi har jättebra kommunikation med förskolan.”
Fikret

Anmälan

”På dessa förskolor har personalen en förmåga att vara på barnens nivå och kommunicera direkt med dem. Det blir inget prat ”över deras huvud”. Och framför allt en unik förmåga att bekräfta barnen för någonting de har gjort.”

– J och M

 

”During this short period C has spent with you, you have taught him a lot and he has learnt a lot from you and because of your commitment to the job, he has grown up to be a very intelligent boy.”

– Fam D

 

”Vi vill ge personalen på Tärnan ett stort tack: först till förskolechefen för hennes stora engagemang. Sedan vill även tacka pedagogerna som vi vet tar väl hand om våra barn. Ni ser och arbetar med varje barn individuellt och med vänlighet. Ni gör alltid ett bra arbete. Vi vill verkligen rekommendera vår förskola till andra.” 

– D och S